wet match

Cea mai importanta treaba despre mine-care trebe precizata aici amu este ca nu-mi plac descrierile astea succinte in care ar trebui sa-i faci pe cei ce citesc sa te placa :) amin

luni, 8 octombrie 2012

prost de 15-20

Ore drept nu te doare nimic cand esti asa...prost? Si iar vin io cu scrieri complexe despre prosti, proaste si prostie in genere. Creca ma sensibilizeaza , sau poate ca si eu in sinea mea is tot o mare..proasta si tot simt nevoia sa scriu despre asta, sa ma exteriorizez cumva. Nu stiu care ii cauza (prefer sa refuz a doua varianta, constienta fiind de faptul ca toata multimea de..prosti face asta) da am o fixatie- imi place maxim sa gandesc cu litere mici ce cred despre...prosti.
Nu.mi dau seama da tot cred ca atunci cand esti prost grozav simti ceva, adica ii imposibil sa fi...prost ca naiba si tu sa nu simti cumva, sau sa nu te intrebi mult mai des decat altii '' ba oare.s...prost?". Adica inteleg ca esti...asa, da tot auzi ceva in tine cand striga (pe langa zecile de voci care apartin realitatii si tot incearca sa te aduca cu picioarele pe Pamant cu replici gen: "Ba, nu crezi ca esti prost? sau "Esti cam prost!" sau "Tu esti prost pe bune!" sau "Ma esti prost ca dracu!") taci un pic din gura la faza asta ca esti..prost.
Ioi, cel mai aiurea e cand atata esti de prost, in sensu ca imensitatea incomensurabila a prostiei care si.o facut pat cu baldachin in tine e atat de inimaginabil de nemarginita incat cumva pusca, stii cum zic, iese ca branza stricata de sub capac si se reflecta pe fata ta de..prost. Atunci ii durere! Adica serios, sa.ti vada cineva fata pe strada, in club, sub pat, in parc, la scoala, la film, sub punga si sa stie deja cat esti tu de..asa, si eventual sa si pufneasca in ras cand te zareste..cred ca e destul de cum sa zic..incomod. Da' in cel mai bun caz nici n.o sa.ti dai seama de fata ta, sau de aia care rad de ea pentru ca esti prea..prost.
Un pic mai putin aiurea e cand nu ai fata de prost. Sau cum zic, nu se vede deloc pe tine ca tu esti...asa, cu alte cuvinte esti bunoc cu artficii. Si de exemplu Ilenuca, te vede, nutreste in 15- 20 de secunde niste sentimente mundane pt tine si mere la vrajit. Si in alte 15- 20 de secunde dupa, se intoarce, isi da o palma peste cap si pleaca mancand pamantu. Hai no, 15-20 de secunde? Naspa! :)

Niciun comentariu: