wet match

Cea mai importanta treaba despre mine-care trebe precizata aici amu este ca nu-mi plac descrierile astea succinte in care ar trebui sa-i faci pe cei ce citesc sa te placa :) amin

marți, 12 mai 2009

Tu stii

Sa presupunem prin absurd ca nu-ti place iaurtul cu fructe. Nici ala simplu nu-ti place. Ce mai, esti ingrozita de lapte. Si intr-o zi, culmea, chiar cand sub Soare a rasarit o papadie rosie, lumea ta s-a intors pe dos. Nu stiu exact cum ar veni asta pt suficient de multe lucruri ca sa incropesc o insiruire, dar cert este ca cineva ti-a pus in fata un pahar cu lapte. Nu, cu iaurt, cu fructe. Toate astea la micul dejun, fireste.
Ar fi cu adevarat usor sa-ti inchipui in fiecare clipa ca cineva va manca iaurtul pt tine, ca nu vei fi tu nevoita sa-l mananci, pt ca-ti displace. La fel de usor ar fi sa crezi ca cineva se va trezi in fiecare dimineata la 7 si va face drumul pana la scoala. Totul pt tine. Sau va merge la WC cand tu esti prea prinsa cu ochii in televizor. Sau intr-o carte, n-are importanta. Totul ar fi mult mai usor, daca altcineva ar face totul pt tine.
Dar tu, cu firea ta egoista si nimicitoare, nu stii ca altcineva e cineva. Si crezi ca cineva e un homeless fara vise. Si fara valuri. Si iti place sa te stii in siguranta, acolo, cocotata in varful patului, dar nu vrei sa stii ca cineva te tine in siguranta. Pt tine e doar altcineva.
La urma urmei, ce rost are sa rupi macaroanele, daca stii ca se indoaie singure? De ce ai merge la scoala daca stii ca esti o ilustra minte isteata? De ce ti-ai intrerupe lectura daca stii ca n-ai baut nimic de trei zile?
De ce ti-ar pasa de altcineva daca stii ca nu-ti pasa?
----------------
Now playing: Golden Grounds
via FoxyTunes

6 comentarii:

Melania spunea...

mie imi place iaurtu cu fructe :p

Melania spunea...

l.am mai citit o data si mi.am dat seama ca fiecare cuvant ii f important ..la mine nu.i asa..

Septimia spunea...

auto-comment?Rapperul pictor?:D

Skely spunea...

ce vrei sa zici prin auto-comment? ii scris de mine:P

Septimia spunea...

my bad;)

Anonim spunea...

a fost cu acuratete confundat cu autoanaliza.